Dag 5 van Exmouth naar Weymouth
29 augustus 2024 - Weymouth, Verenigd Koninkrijk
Het zonnetje schijnt heerlijk.
En de hoentjes lopen al los om slakken te zoeken.
Na het ontbijt de boel opgebroken. Via de camping naar het strand zit er niet in omdat de weg afgezet is zelfs voor voetgangers. Toen ik de beheerder er naar vroeg kreeg een verhaal van wel 15 minuten.
Het komt er op neer dat er een beschadiging aan het riool naar de riool zuivering de oorzaak is.
Vandaag staan 2 korte routes op het programma. Beide zijn mooi maar ook de verbindingswegen zijn schitterende. Aan het eind in een stadje een kop koffie voor 1.04 pond. En geen koek want die was er niet. Het Links rijden gaat ons steeds beter af.
Af en toe stoppen voor een foto. Onderweg naar de Lidl raken we in Dorchester elkaar door de vele rotondes en stoplichten kwijt. Geen probleem we rijden allebij een half uur alleen en komen een paar minuten na elkaar aan.
Pizza's, yoghurt, spek, eieren en rode wijn. En met die laaste ging het fout. De fles viel voor de deur van de lidl uit de tas op de stoep kapot.
Hielke is het binnen gaan melden en kreeg gewoon een nieuwe.
De camping was nog een half uurtje verder en was heel groot en heel schuin. Na wat zoeken toch een redelijke plaats gevonden.
De boel weer opgezet en daarna aan de pizza en wijn. De wijn ging wel maar de pizza 🍕 kregen we heel moeilijk eetbaar, of zwart of koud.
Uiteindelijk toch wat punten op en om 10 uur naar bed.
Adri:29 augustus 2024Heerlijke belevenissen. Zou mij ook kunnen overkomen 🙂!
Cor:29 augustus 2024Dat met die fles?
Elly:29 augustus 2024Nooit geweten dat hoendertjes slakken eten. 😁
Cor:29 augustus 2024Deze wel.
Monique Achterberg:29 augustus 2024Ziet er goed uit allemaal!