Dag 6 Torring

26 augustus 2025 - Tørring, Denemarken

Vanmorgen opgestaan met een zonnetje en het uitzicht op zee. Douchen, ontbijten en de boel weer opruimen en weg zijn we weer. Eerst even naar het fregat in Ebeltoft kijken.

IMG-20250826-WA0003

Een van de grootste houten fregatten ter wereld.

Daarna gaan we weer verder met onze route naar het noorden. We gaan op zoek naar de krijtrotsen. Maar eerst komen we nog bij een mooie vuurtoren.

IMG-20250826-WA0005

Eindelijk de rotsen gevonden.

IMG-20250826-WA0006

IMG-20250826-WA0004

Iets verder hebben we koffie gedronken op het terras van een sociaal cafe in Grenaa. Hierna zijn we rechtstreeks naar Silkeborg gereden. Daar kopen we  bij een turk een broodje vlees. Daarna gaan we weer verder met de route. Het is trouwens de Margrieten route. Slecht aangegeven met bordjes maar de gpx werkt goed. Onderweg nog even naar de rema1000 omheen salade te kopen. En op naar een camping. Digitaal reserveren en betalen aan de poort. En dan staat er iemand anders op de plek. We zetten de tenten gewoon ergens anders neer. Er zijn nog veel plaatsen leeg.

1. Monique Achterberg:
    26 augustus 2025
    Gaaf!
  2. Elly:
    27 augustus 2025
    Mooi dat je wakker wed met zon. Hier is het vanmorgen bewolkt. Dat Fregat is prachtig. Hebben jullie nog mooie schelpen gevonden.Overigens hebben wij gisteren van een heerlijke linzensoep genoten. Nog bedankt.
  3. Cor:
    28 augustus 2025
    Schelpen zoeken doen wij niet aan op de motor.
    Kunnen niet mee😄
    Fijn dat de soep lekker was.
  4. Anja:
    27 augustus 2025
    Zo wat een mooie plaatjes en nu duidelijk de rotsen gezien, dat was vorig jaar niet gelukt. Mooie reis en veilig naar huis.
  5. Cor:
    28 augustus 2025